Tento web využívá cookies pro zajištění funkčnosti webu a získání statistik návštěvnosti webu. Více informací 


Quarzit

NOVINKY

arr3Gabionové stěny - jednodušeji už to nejdeSypané gabionové stěny se skládají z jednotlivých komponentů – svařované panely (PILOFOR® SUPER,...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 87 200,00 Kč
skladem
naše cena 89 850,00 Kč
skladem
naše cena 94 970,00 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 299,00 Kč
skladem
naše cena 317,00 Kč
skladem
naše cena 790,00 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Stavocentrum FPS s.r.o. (provozovatel e-shopu prirodni-kamen.cz), se sídlem Horusice 37, 391 81 VESELÍ NAD LUŽNICÍ, identifikační číslo: 26041685, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Kraj. soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 10799, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Seznam.cz, a.s., Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5, IČO: 26168685, DIČ: CZ26168685, Společnost zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským, soudem v Praze, oddíl B, vložka 6493, dne 5.4.2000
    • Marketingová agentura Na jisto, Economia, a.s., Pernerova 673/47, 186 00 Praha 8, Firma je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 12746, IČ: 28191226
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů